AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütle el yıkamak

Kahve falında sütle el yıkamak

Kahve falında sütle el yıkamak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütle el yıkamak gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında sütle el yıkamak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, bir işe soyunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sütle yıkamak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sütle yüz yıkamak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında saçını sütle yıkamak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında bebeği sütle yıkamak borçlarını ödemekte zorlanacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Kahve falında sütle saç yıkamak iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında birini sütle yıkamak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinde süt görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir