AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozete elini sokmak

Kahve falında klozete elini sokmak

Kahve falında klozete elini sokmak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, verilen sözlerin tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klozete elini sokmak gördüyseniz:

  • Bazı kişisel plan veya projelerinizden tatmin sağlayabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Kahve falında klozete elini sokmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli yılan sokmak çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında elini boka sokmak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete elini sokmak insanları hak yoluna çağıracağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini ateşe sokmak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete el sokmak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında denize elini sokmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir