AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet kanı silmek

Kahve falında adet kanı silmek

Kahve falında adet kanı silmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adet kanı silmek gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında adet kanı silmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında adet kanını silmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş adet kanı görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının adet kanını görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının adet kanını temizlemek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek üstünlük elde edeceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi adet kanı görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adet kanı yıkamak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir