AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz silmek

Kahve falında toz silmek

Kahve falında toz silmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, büyük işlere imza atacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kazançlı adımlar atılacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toz silmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamanın yeni yollarını bularak veya yaklaşımınızı değiştirerek alışılmışın dışında şeyler ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında toz silmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tozları silmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında masanın tozunu silmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz almak silmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında tozu silmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında tozlu cam silmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının tozunu silmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıdan çamur silmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir