AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini öptürmemek

Kahve falında elini öptürmemek

Kahve falında elini öptürmemek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini öptürmemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında paşanın elini öpmek kazançlı işler yapacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin elinde kırmızı gül görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ eli kınalı görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, icat yapacağına alamet eder.

Kahve falında sağ eline kına yakmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde makas görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında elle dövmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında el sanatları görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancıyla el ele tutuşmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir