AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ eli kınalı görmek

Kahve falında sağ eli kınalı görmek

Kahve falında sağ eli kınalı görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, sevdiği birini kırmaya, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında sağ eli kınalı gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen dikkatle dinlemekte fayda var.

Kahve falında sağ ele kına yakmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına inanılır.

Kahve falında sağ eli kınalı görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ eline kına yakmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ elini kınalı görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında sağ elinde kına görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elde kına görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında sağ eli kesmek başarılarının daim olacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ eli öpmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok büyük zararlar edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir