AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde makas görmek

Kahve falında ölünün elinde makas görmek

Kahve falında ölünün elinde makas görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, iyi günler yaşayacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında ölünün elinde makas gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Kahve falında ölünün elinde makas görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde makas görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makasla elini kesmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, eşine değerli hediyeler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde makas görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini makasla kesmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde makas görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde makas tutmak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, sonuçtan memnun kalacağına inanılır.

Kahve falında ölüden makas almak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir