AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini çamurla yıkamak

Kahve falında elini çamurla yıkamak

Kahve falında elini çamurla yıkamak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, açların doyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini çamurla yıkamak gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında çamurlu eli yıkamak ardından sevinçli bir haber alınacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında elini çamurla yıkamak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu elini yıkamak hayatının da kolaylaşacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına rivayet eder.

Kahve falında elindeki çamuru yıkamak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ellerini yıkamak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu elbise yıkamak kapalı olan kısmetinin açılacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu halı yıkamak hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir