AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu elbise yıkamak

Kahve falında çamurlu elbise yıkamak

Kahve falında çamurlu elbise yıkamak makam edineceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, saygınlığını yitireceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu elbise yıkamak gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında çamurlu elbise yıkamak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elindeki çamuru yıkamak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının çamurunu yıkamak birçok ortaklık kurulacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu araba yıkamak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı çamuru yıkamak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye rivayet eder.

Kahve falında çamurlu yeri yıkamak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu çizme yıkamak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında çamur yıkamak sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir