AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu eli yıkamak

Kahve falında çamurlu eli yıkamak

Kahve falında çamurlu eli yıkamak tatsız durumlar yaşanacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu eli yıkamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Kahve falında çamurlu ellerini yıkamak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu elini yıkamak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, makama ve rızka sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında elini çamurla yıkamak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu eli yıkamak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında elindeki çamuru yıkamak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamur yıkadığını görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu araba yıkamak uğradığı zararın telafi edileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir