AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu ellerini yıkamak

Kahve falında çamurlu ellerini yıkamak

Kahve falında çamurlu ellerini yıkamak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu ellerini yıkamak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gereken konulara şu an zaman ayıramazsanız, ileride dağıtılacak ödüllerden pay almanız zor olabilir.

Kahve falında çamurlu elini yıkamak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu eli yıkamak sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında elindeki çamuru yıkamak bazı ürünlerin piyasada azalacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu ellerini yıkamak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, azap çektiğine inanılır.

Kahve falında elini çamurla yıkamak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kesesinin her daim dolu kalacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu araba yıkamak işlerin bir anda azalacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu yeri yıkamak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir