AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suda el yıkamak

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suda elini yıkamak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalettir.

Kahve falında akan suda el yıkamak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında suda el yıkamak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet eder.

Kahve falında elini çamurla yıkamak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu ellerini yıkamak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu eli yıkamak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elindeki çamuru yıkamak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir