AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu halı yıkamak

Kahve falında çamurlu halı yıkamak

Kahve falında çamurlu halı yıkamak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu halı yıkamak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri veya yapılması gereken değişiklikleri yerine getirmek için biraz daha zaman gerekiyor.

Kahve falında çamurlu halı yıkamak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu halı görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında banyoda halı yıkamak galibiyetlerinin de çoğalacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulur.

Kahve falında derede halı yıkamak kazançlı işlere girileceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun halısını yıkamak insanlarla uyumunun artacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında başkasının halı yıkadığını görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet eder.

Kahve falında halıyı yıkamak işlerinde bir aksama yaşayacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında köpüklü halı yıkamak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir