AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol ele yüzük takmak

Kahve falında sol ele yüzük takmak

Kahve falında sol ele yüzük takmak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, hayatının iplerini eline alacağına delalet eder.

Kahve falında sol ele yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerine bir süre ara vermişe benziyorsunuz.

Kahve falında sol ele yüzük takmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol ele alyans takmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında sol elinde yüzük görmek hayatının daha kolay olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya delalet etmektedir.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak huzurun kaçacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline yüzük takmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir