AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine altın yüzük takmak

Kahve falında birine altın yüzük takmak

Kahve falında birine altın yüzük takmak derde ve kedere düşeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında birine altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Kesin veya doğru bilgilere dayalı konuşmamanız durumunda karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında altın alyans yüzük takmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük takmak iyi geçiminin biteceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük altın yüzük takmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz altın yüzük takmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir