AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline altın yüzük takmak

Kahve falında eline altın yüzük takmak

Kahve falında eline altın yüzük takmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eline altın yüzük takmak zahmete ve çileye düşeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sağ eline yüzük takmak asil kimselerden çıkacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında eline yüzük takmak stresinin çoğalacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına inanılır.

Kahve falında sol ele yüzük takmak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, sabit geliri olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir