AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolonya almak

Kahve falında kolonya almak

Kahve falında kolonya almak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, rızkının çoğalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kolonya almak gördüyseniz:

  • Kimsenin duymadığı bir yerde yaptığınız konuşma ya da yorumların herkesin diline düşmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında limon kolonyası içmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kolonya koklamak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalettir.

Kahve falında kolonya dökmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş kolonya şişesi görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine delalettir.

Kahve falında saça kolonya sürmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yol alacağına işaret eder.

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolonya almak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir