AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaktan kıymık çıkarmak

Kahve falında parmaktan kıymık çıkarmak

Kahve falında parmaktan kıymık çıkarmak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, hayal kırıklığına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaktan kıymık çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli başlı konularda daha hızlı ilerlemenin veya belli işleri üstlenebilmenin ya da altından kalkabilmenin yollarını arıyabilirsiniz.

Kahve falında parmağından kıymık çıkarmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine inanılır.

Kahve falında parmaktan kıymık çıkarmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıymık çıkarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ayaktan kıymık çıkarmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında eline kıymık batmak ona göre davranacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin parmağından yüzük çıkarmak çirkin iftiralara uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir