AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan kıymık çıkarmak

Kahve falında ayaktan kıymık çıkarmak

Kahve falında ayaktan kıymık çıkarmak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayatın tadına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kıymık çıkarmak gördüyseniz:

  • Kurumsal şirketler, devlet daireleri ya da üst pozisyondaki kişilerle diyaloglarınızda kelimelerinizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilir sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ayaktan kıymık çıkarmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmaktan kıymık çıkarmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işarettir.

Kahve falında parmağından kıymık çıkarmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıymık çıkarmak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline kıymık batmak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan toplu iğne çıkarmak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir