AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymık çıkarmak

Kahve falında kıymık çıkarmak

Kahve falında kıymık çıkarmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıymık çıkarmak gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında ayaktan kıymık çıkarmak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında kıymık çıkarmak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında parmağından kıymık çıkarmak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaktan kıymık çıkarmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına tabir olunur.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında eline kıymık batmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına inanılır.

Kahve falında taş çıkarmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan saç çıkarmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir