AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağından kıymık çıkarmak

Kahve falında parmağından kıymık çıkarmak

Kahve falında parmağından kıymık çıkarmak bir beladan kurtulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında parmağından kıymık çıkarmak gördüyseniz:

  • Samimi olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında parmaktan kıymık çıkarmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında parmağından kıymık çıkarmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıymık çıkarmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet eder.

Kahve falında ayaktan kıymık çıkarmak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kolay yollardan kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline kıymık batmak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, şanslı günlerin kapıda olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında parmağına yüzük takıp çıkarmak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında parmağından yüzük çıkarmak lükse ve konfora kavuşacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir