AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline göz almak

Kahve falında eline göz almak

Kahve falında eline göz almak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, işinde itibar edineceğine işaret eder.

Kahve falında eline göz almak gördüyseniz:

  • Dönüm noktasında olabilirsiniz.

Kahve falında eline göz almak yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Kahve falında elinde göz görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gözünü elinde görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünü eline almak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında el içinde göz görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında tek gözünü kaybetmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında gözleri kararmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir