AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü eline almak

Kahve falında gözünü eline almak

Kahve falında gözünü eline almak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kırılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünü eline almak gördüyseniz:

  • Üst pozisyondaki kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında gözünü eline almak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde göz görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine inanılır.

Kahve falında el içinde göz görmek gün sayacağına, kafasını rahatlatacağına işarettir.

Kahve falında gözünü elinde görmek hasta olacağına, kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eline göz almak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin ela olduğunu görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet eder.

Kahve falında kendi gözlerini yeşil görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, sorumlu tutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir