AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü elinde görmek

Kahve falında gözünü elinde görmek

Kahve falında gözünü elinde görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, dertlerine derman arayacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında gözünü elinde gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza çeki düzen vermeniz, yatırım planları veya bütçe yapmanız gerekiyor.

Kahve falında eline göz almak kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el içinde göz görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına inanılır.

Kahve falında gözünü elinde görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde göz görmek can sıkıntısının sona ereceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gözünü eline almak yenilenme yaşayacağına, zengin bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gözlü adam görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında gözünden yaş aktığını görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünde arpacık çıktığını görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir