AnaSayfa / Genel / Kahve falında el içinde göz görmek

Kahve falında el içinde göz görmek

Kahve falında el içinde göz görmek bolluğun sürekli olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında el içinde göz gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, bilgilerinizi veya sırlarınızı paylaşmanız durumunda işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında el içinde göz görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde göz görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözün içinde kıl görmek evine haciz geleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine işarettir.

Kahve falında gözün içinde böcek görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, hem hayatının kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında gözün içinde göz görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözün içinde sivilce görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, rahat bir hayata başlayacağına alamet eder.

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir