AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan dikeni çıkartmak

Kahve falında batan dikeni çıkartmak

Kahve falında batan dikeni çıkartmak psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, başarısının yükseleceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında batan dikeni çıkartmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler veya iletişim ağınızı genişletmenizi sağlayabilecek olaylar yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında batan dikeni çıkartmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında diken battığını görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında batan dikeni çıkarmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, ticaretinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında parmağına diken battığını görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında diken batmasını görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, kasasının ağırlaşacağına alamet eder.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında eline diken battığını görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, niyetlendiği işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir