AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında batan dikeni çıkarmak halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında ayağa diken battığını görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işarettir.

Kahve falında ayağına diken battığını görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında eline diken battığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağına diken battığını görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına tabir olunur.

Kahve falında batan dikeni çıkartmak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yaptığı işte sivrileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir