AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına diken battığını görmek

Kahve falında parmağına diken battığını görmek

Kahve falında parmağına diken battığını görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, onlarla arasının açılacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında parmağına diken battığını gördüyseniz:

  • Özet olarak sinirlilik, zor anlamak, insanlarla anlaşamamak, yolculuklarda ufak aksilikler gibi şeylere açıksınız.

Kahve falında parmağına diken battığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline diken battığını görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında diken batmasını görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, ölümcül hastalıklara işaret delalet eder.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında batan dikeni çıkartmak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, her isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında batan dikeni çıkarmak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir