AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin bıçaklandığını görmek

Kahve falında elinin bıçaklandığını görmek

Kahve falında elinin bıçaklandığını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, desteksiz kalacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında elinin bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Oldukça romantik veya dokunaklı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir erkeğin elinde bıçak görmek büyük başarıla kazanacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eli bıçaklı birini görmek dünyasının bir anda değişeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elinde bıçak görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, büyük çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde bıçak görmek yeni insanlarla tanışacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla elini kesmek insanlar tarafından ayıplanacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında elinde bıçaklı birini görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşın elinde bıçak görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini bıçakla kesmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir