AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek

Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek

Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinde bıçak gördüyseniz:

  • Doğru sorular sormanız durumunda doğru cevaplara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek önünün kapanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın elinde bıçak görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında hırsızın elinde bıçak görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin elinde bıçak görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının elinde bıçak görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin elinde bıçak görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini bıçakla kesmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir