AnaSayfa / Genel / Kahve falında elindeki kuşu kaçırmak

Kahve falında elindeki kuşu kaçırmak

Kahve falında elindeki kuşu kaçırmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elindeki kuşu kaçırmak gördüyseniz:

  • Olanaklarınızı doğru bir şekilde kullanmalı, parayı yalnızca kişisel doyumunuz için harcamamalısınız.

Kahve falında elindeki kuşu kaçırmak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işaret eder.

Kahve falında kaçan kuşu yakalamak zorlukların son bulacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kuşu kaçırmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak hayıflanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşun kaçtığını görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, şöhret ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, alim insanlardan sayılacağına inanılır.

Kahve falında evden kuşun kaçtığını görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, onları gücendireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir