AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçan kuşu yakalamak

Kahve falında kaçan kuşu yakalamak

Kahve falında kaçan kuşu yakalamak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, özgüveninin artacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret eder.

Kahve falında kaçan kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Kahve falında kaçan kuşu yakalamak birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında kuşu yakalamak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir