AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden kuşun kaçtığını görmek

Kahve falında evden kuşun kaçtığını görmek

Kahve falında evden kuşun kaçtığını görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, umduğunu bulamayacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evden kuşun kaçtığını gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle bağlarınızı kuvvetlendirmenizi sağlayacak kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında evden kuşun kaçtığını görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaçan kuşu yakalamak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında elindeki kuşu kaçırmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, her anlamda güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında kuşu elinden kaçırmak rakiplerine karşı fark atacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak kişinin geri planda kalacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Kahve falında kuşunu kaçırmak el üstünde tutulacağına, kişinin adeta gençleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir