AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşu kaçırmak

Kahve falında kuşu kaçırmak

Kahve falında kuşu kaçırmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuşu kaçırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında kuşu elinden kaçırmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında elindeki kuşu kaçırmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuşun kaçtığını görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuşu kaçırmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaçan kuşu yakalamak şansının ve kısmetinin açık olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuşun kaçıp geri geldiğini görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, planlarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuşunu kaçırmak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir