AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşun kaçtığını görmek

Kahve falında kuşun kaçtığını görmek

Kahve falında kuşun kaçtığını görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşun kaçtığını gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Kahve falında kuşunu kaçırmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evden kuşun kaçtığını görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında kuşun kaçıp geri geldiğini görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, yapılan işte ustalaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kuşu elinden kaçırmak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kuşun kafesten kaçtığını görmek yolculuğa, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun kaçtığını görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir