AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek rızkının da genişleyeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun kaçtığını görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yeşil muhabbet kuşu görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarının öldüğünü görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir