AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, dertlerin son bulacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak çok büyük kötülemeler yapılacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun kaçtığını görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu sevmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu çiftleşmesi görmek başarıyla geleceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir