AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına yıkamak

Kahve falında kına yıkamak

Kahve falında kına yıkamak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işarettir.

Kahve falında kına yıkamak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya yeni kişileri, yerleri ya da eğlenceli aktiviteleri keşifler mükemmel fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında kına yıkamak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elindeki kınayı yıkamak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçındaki kınayı yıkamak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, üzücü olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kınayı yıkamak kalp kırıklığı yaşanacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğrulmuş kına görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarına kına sürmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işarettir.

Kahve falında iki ele kına yakmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kına hazırlamak dertlerin yükünden kurtulacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir