AnaSayfa / Genel / Kahve falında kınayı yıkamak

Kahve falında kınayı yıkamak

Kahve falında kınayı yıkamak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  rivayet etmektedir.

Kahve falında kınayı yıkamak gördüyseniz:

  • Kafanızı sorunlardan uzaklaştırmanıza yardımı olabilecek yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında saçındaki kınayı yıkamak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorumlulukların azalacağına rivayet eder.

Kahve falında elindeki kınayı yıkamak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kınayı yıkamak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kına yıkamak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına yorulur.

Kahve falında şaça kına yakmak daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ün salacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinde kına görmek üzücü olaylar yaşanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında yüze kına sürmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını kınalı görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, endişelerin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir