AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri kınalı olmak

Kahve falında elleri kınalı olmak

Kahve falında elleri kınalı olmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Kahve falında elleri kınalı olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında ele kına yakmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulur.

Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek neşeli bir hayat süreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin ellerini kınalı görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, büyük üzüntüler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eli kınalı olmak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ellerini kınalı görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinde kına görmek para sıkıntısının olmayacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir