AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta tutmak

Kahve falında yumurta tutmak

Kahve falında yumurta tutmak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, çok üst mevkilere geleceğine, büyük zararlar getireceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında yumurta tutmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında yumurta tutmak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet eder.

Kahve falında elinde yumurta tutmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında boklu yumurta görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan ve yumurtası görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, her anlamda feraha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta taşımak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sosisli yumurta yemek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta yiyen birini görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir