AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet eder.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, fazla sinirlenmeden önce, gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, gönül gözünün açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılmamış yumurta görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kırılan yumurta görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir