AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, büyük özgüven kazanacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerle ihtiyacınız olanlar birbiriyle örtüşmüyor.

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk paranın kırıldığını görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış bozuk para görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış bozuk yumurta görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bozuk yumurta görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş bozuk yumurta görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında bozuk yumurta yemek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında şekli bozuk yumurta görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir