AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan yumurta görmek

Kahve falında kırılan yumurta görmek

Kahve falında kırılan yumurta görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, maddi gücünün katlanacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, zenginliğe rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılan yumurta gördüyseniz:

  • Dramatik gösteriler söz konusu olabilir.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, onu borçtan kurtaracağına işaret eder.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta kırıp yemek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmamış yumurta görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta kırılmasını görmek sorunlarının günden güne artacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılan yumurtayı temizlemek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yerde kırılmış yumurta görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir