AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta kırıp pişirmek

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşte yumurta pişirmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının yumurta pişirdiğini görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurta pişirmeye çalışmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında suda yumurta pişirmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında çürük yumurta pişirmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yumurta pişirdiğini görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında tavada yumurta pişirmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir