AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmamış yumurta görmek

Kahve falında kırılmamış yumurta görmek

Kahve falında kırılmamış yumurta görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulur.

Kahve falında kırılmamış yumurta gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Kahve falında kırılmış yumurtanın sarısını görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmamış yumurta görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin eski haline döneceğine alamet eder.

Kahve falında yumurtanın kırıldığını görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta kırıp yemek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kazancının tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış çiğ yumurta görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına işaret eder.

Kahve falında kırılmış yumurta görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine inanılır.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, zor durumların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir