AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık bir cenaze görmek

Kahve falında kalabalık bir cenaze görmek

Kahve falında kalabalık bir cenaze görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir cenaze gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Kahve falında kalabalık ve cenaze görmek rahat edeceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde cenaze kalabalığı görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işarettir.

Kahve falında cenaze kalabalığı görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında çok kalabalık cenaze görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazede kalabalık görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına inanılır.

Kahve falında cenaze ve kalabalık görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık bir cenaze görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze suyu görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir