AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze merasimine katılmak

Kahve falında cenaze merasimine katılmak

Kahve falında cenaze merasimine katılmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında cenaze merasimine katılmak gördüyseniz:

  • Bazı konular tam istenilen şekilde giderken, bazıları asparagas haber mahiyetinde yanılgılarla dolu olabilir.

Kahve falında cenaze merasimine katılmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze merasimi görmek duaların boşa gideceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün merasimi görmek kendisini işine vereceğine, hatalarını fark edeceğine işaret eder.

Kahve falında nişan merasimi görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sünnet merasimi görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına inanılır.

Kahve falında takı merasimi görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında merasim görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında nikah merasimi görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir