AnaSayfa / Genel / Kahve falında atılan taşı tutmak

Kahve falında atılan taşı tutmak

Kahve falında atılan taşı tutmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında atılan taşı tutmak gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalısınız.

Kahve falında atılan taşı tutmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında atılan taşı yakalamak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına tabir olunur.

Kahve falında atılan taşlardan kaçmak yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında çöpe atılmış ekmek görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında temeli atılmış inşaat görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında atılmış ekmek görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çöpe atılmış bebek görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında işten atılacağını görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir