AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde balon tutmak

Kahve falında elinde balon tutmak

Kahve falında elinde balon tutmak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde balon tutmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Kahve falında elinde balon tutmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balon balığı tutmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan balon tutmak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balon tutmak mallarının ve parasının çoğalacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının elinde balon görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında elinde balon görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarı elinde tutmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir